fbpx
Loading

Darilni bon za fotografiranje

Podarite nepozabno doživetje, ki si ga bodo zapomnili!

Presenetite svoje najdražje z darilnim bonom/kuponom za fotografiranje po izbiri! Darilni bon je odlično darilo za vse, ki iščete zanimivo darilo, saj fotografije trajajo večno! Če potrebujete ideje za darilo za rojstni dan, ste zagotovo na najboljšem mestu. V ponudbi imava pakete fotografiranja z darilnimi boni za vse priložnosti – odlične ideje za darila za rojstni dan in ostale priložnosti.

Fotografiranje se izvaja kjerkoli v Sloveniji ali po dogovoru tudi v drugih državah – potni stroški do 100 km po Sloveniji so že vključeni v ceno bona (šteje se pot v obe smeri)! Na bonu za fotografiranje ni napisane cene, tako obdarovanec ne bo vedel vrednosti darila.

Pošlji nama sporočilo!

Katera fotografiranja so na voljo?

Izpolni obrazec in naroči darilni bon!

  Telefon
  +386 (0)40 466 211 (Jan)

  E-mail

  info@vajinnajlepsidan.si

  Zakaj je darilni bon/kupon za fotografiranje posebno darilo?

  Darilni bon je izdelan iz premium papirja in ga pošljeva skupaj v pripadajoči darilni kuverti. Vsak darilni bon pripraviva posebej za vas in vašega obdarjenca.

  Kaj pa vrednost bona? Cena darilnega bona je 180 € (za vsa fotografiranja) in vključuje tudi potne stroške do 100 kilometrov po celi Sloveniji (šteje se pot v obe smeri). Po dogovoru lahko tudi prilagodimo paket fotografiranja.

  Kako hitro prejmem darilni bon? Po plačanem predračunu je darilni bon pri vas v naslednjih parih dneh. Poštnina je brezplačna!

  Do kdaj je bon veljaven? Darilni bon traja eno leto od izdaje.

  Ali lahko darilni bon pošljeta na naslov obdarovanca? Seveda! Poleg lahko dodava tudi posebno posvetilo ali voščilo.

  Želim naročiti darilni bon – kako poteka nakup?

  Super! Prosiva, da nama preko sporočila ali telefonske številke +386 (0)40 466 211 sporočita še naslednje podatke:

  • katero vrsto fotografiranja ste izbrali
  • dodatno ponudbo (tisk, fotoknjiga, USB ključek…)
  • vaš naslov ali naslov obdarovanca
  • podatke za izdajo računa

  Kako prejmem darilni bon?

  Darilni bon lahko pošljeva na vaš naslov ali na naslov obdarjenca. V kolikor se vam mudi pa se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem ali pa za vas narediva digitalni bon, ki ga potem sami natisnete.

  Telefon
  +386 (0)40 466 211 (Jan)

  E-mail

  info@vajinnajlepsidan.si

   S pošiljanjem tega sporočila bomo prejeli vse podatke, ki ste jih vpisali. Uporabljeni bodo le za odgovor na vaše sporočilo. S klikom na ”Pošlji sporočilo” se s tem strinjate.