fbpx
Loading

Fotografiranje družine – nepozabni spomini! ❤️

Družinsko fotografiranje: ne glede na to, kaj vse se nam dogaja v življenju, v kako napornem življenjskem tempu smo ali kako zelo zasedeni so naši urniki, mora biti družina vedno na prvem mestu. Družina je tista, ki nam daje srečo, toplino in ljubezen. To je “prostor”, kjer se vse začne in konča. Zato je ključnega pomena, da družinski člani skozi življenje ohranjajo medsebojno povezanost. To so praznovanja rojstnih dni, obletnic, pomembnih dosežkov in mejnikov. Dragoceno je, da tovrstne navade, ki močno krepijo medosebne odnose, ohranjamo skozi vse življenje. 

Fotografiranje družine – pomembno za ohranjanje spominov!

Družina je po najinem mnenju ena temeljnih vrednot v življenju. Družinsko fotografiranje pa je pomembno za ohranjanje spominov, ne samo pri priznovanju rojstnih dni ali kakšnem posebnu dogodku, ampak tudi pri doseganju različnih mejnikov. Veliko staršev se namreč odloči za fotografiranje ob različnih starostnih obdobjih otrok, in sicer takrat, ko je otrok še dojenček, ko otrok že shodi, ko se otrok že igra z bratci in sestrami… Čedalje več družin se za družinsko fotografiranje odloči tudi v času nosečnosti – nosečniško fotografiranje in nekaj mescev ali leto po rojstvu. Na fotografijah se odraža vaša ljubezen in močne vezi, ki se prepletajo med družinskimi člani. Vi in vaša družina rastete in se razvijate vsak dan, zaradi tega pa pravzaprav narašča tudi trend družinskega fotografiranja. (1)

Investicija v spomine

To sva verjetno napisala že večkrat, ampak res iskreno misliva tako: fotografiranje družine (ali katerokoli drugo fotografiranje) so investicija v spomine. Res je, spomine nosimo v srcu, ampak ali ni prav prijetno pogledati družinskega albuma (fotografiranje družine) in podoživeti vseh lepih trenutkov, ki smo jih preživeli s svojo družino? Čustva, iskrivi trenutki, igrivost in toplina med družinskimi člani je nekaj najlepšega, kar lahko prikaževa s fotografijami. In verjemite, da bodo takšne fotografije imele čez leta še več vrednosti, vedno znova in znova si jih boste želeli pogledati in se vrniti nazaj v čas. Sliši se že prav obrabljeno, ampak je tako resnično – časa se ne da prevrteti nazaj. Lahko pa se dogodkov spominjamo prav na poseben način, saj jih lahko zamrznemo na fotografijah. Preverite tudi: družinsko fotografiranje cena. (2)

Darilni bon za fotografiranje – odlična ideja za darilo!

Darilni bon: presenetite svoje najdražje z darilnim bonom, kuponom za fotografiranje po izbiri, V ponudbi imava pakete fotografiranja z darilnimi boni za vse priložnosti.

Spremljajte naju še naprej, saj bova kmalu objavila nov prispevek!

Vajin najlepši dan, Jan in Eva.

Share: