fbpx
Loading

Ideje za zmenek: privoščita si čas zase! ❤️

Poročni fotograf Vajin najlepši dan svetuje:

Ideje za zmenek: privoščita si čas zase!

Ideje za zmenek: dandanes, ko vlada hiter tempo življenja, včasih kar pozabimo, da si moramo vzeti čas tudi za bolj romantične stvari. Za vaju sva pripravila nekaj najinih idej, s katerimi lahko ”začinita” vajin odnos še preden nagradita vajino ljubezen s poroko. Če sta že tako ali tako par z dolgoletno zgodovino, pa se verjetno sprašujeta, zakaj bi sploh šla na zmenke? Ker je to odličen način, da vajin odnos ohranjata svež! Verjameva, da bodo zmenki tudi pri vama odgnali vsakdanji stres, oba bosta lahko romantično zadihala in predvsem pomagali, da bosta pozabila na težave vsakdana, zmenki pa vaju bodo povezali na bolj čustvenem nivoju. Izjemno koristno je, da si redno vzameta čas le za vaju!

Ideje za zmenek: za vaju imava nekaj posebnih idej, kako lahko ujameta romantiko na prav poseben način!

Ampak ne pozabita, da ostaneta doma! Na nekatere od teh idej bosta morala nekoliko počakati, saj to piševa v času samoizolacije. ?

Ponovita vajin prvi zmenek!

Sta imela prvi zmenek v kinu? Preprosto ga ponovita! Postrežita si kokice in sladkarije, delajta enake stvari, poslušajta enako glasbo med vožnjo do kinodvorane … morda celo izberita podoben film! Seveda lahko počneta tudi vse druge stvari – odpeljita se na iste kraje, pojdita v enako restavracijo, karkoli torej kar vaju bo spomnilo na vajine najbolj posebne dneve. Najin nasvet za fanta pa je, da se lahko tokrat zmenek konča s vprašanjem: “Ali bi se poročila z mano?” Le uporabita domišljijo! (1)

Ideja za zmenke: napišita si pismo!

Ljubezenska pisma vse bolj pridobivajo na romantičnosti. Odpeljala vaju bodo morda v čas, ko vaju je ločila razdalja ali v čas brez telefonov. V preteklosti so si zaljubljenci pisali dolga pisma, v katerih so izrazili ljubezen drug do drugega, pisma posali in čakali. Pisanje pisem je odličen način, da svoji ljubezni dodata romantičen pridih in obenem ustvarita iskrene spomine.

Kaj je lahko super ideja pri tem? Drug drugemu napišita pismo in ga preberita šele ko se bosta pripravljala na dan poroke –  preden se vidita. Naj vajin fotograf zajame čustva pri branju ali pa samo uživajta v tej brezčasni tradiciji.

Preverita:

Zamislita si dan, poln presenečenj!

Kaj pravita na dan, v katerem se bodo presenečenja kar vrstila? To je lahko odlična popestritev vajine zveze, pa če sta v zvezi že kar nekaj časa ali pa sta bolj na začetku. Hkrati lahko drug drugemu pokažeta, koliko si pomenita. Kljub temu, da je za organizacijo dne polnega presenečenj nekoliko več dela, verjameva, da je vredno. Če nekoga res ljubite, vama zagotovo nič ne bo preveč težko. Izberita nekaj, kar je všeč obema!

Povejta si, kaj vama je všeč drug na drugemu!

Velikokrat v zvezi pozabimo na začetno zaljubljenost in romantiko. Vzemita si nekaj časa zase, se ustavita in na list papirja napišita, kaj vama je všeč drug na drugemu! Napišita vse, od največjih stvari pa vse do majhnih podrobnosti, potem pa to svojemu partnerju tudi povejta v okolju v katerem bosta sproščena in intimna.

Skupaj pripravita kosilo!

Skupaj pripravita kosilo ali katerikoli drugi obrok. Le zakaj bi večerjo pripravljali sami, ko pa je v dvoje vse lažje, predvsem pa tudi lepše? Slednje seveda še posebej velja v primeru, ko se imata dva neizmerno rada! Izberita si recept, nato pa se lotita priprav. Za bolj romantičen občutek si omislita prijetno glasbo. Pri tem opozarjava naj se ne ukvarjajte preveč s popolnostjo pripravljene jedi, saj je smisel ravno v pripravi – lahko tudi razmislita, kdaj sta se nazadnje ljubila na kuhinjski mizi….

Preverita najino galerijo: Lana Krajnc in Tino, Koohna studio – Kamnik

Privoščita si izlet v neznano

Imata čas in dovolj denarja? Eno bolj romantičnih presenečenj je vsekakor izlet v neznano. Ni potrebno, da izbereta neko ekskluzivno destinacijo, že kakšen road trip v sosednje države je lahko naravnost izjemen. Ne pozabita, da je lahko odlično presenečenje tudi samo razvajanje v dvoje – ne samo vrhunska večerja, temveč si lahko izbereta tudi kakšo posebno masažo, savnanje…(2)

Spremljajte naju še naprej, saj bo kmalu objavljen nov prispevek!

Vabiva vaju, da preverita najino novo spletno stran:

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, Jan in Eva. 

Share: