fbpx
Loading

Koronavirus in poročni fotograf (COVID-19) – komaj čakava, da se bomo lahko spet družili pred objektivom!

Koronavirus in Poročni fotograf (COVID-19) – komaj čakava, da se bomo lahko spet družili pred objektivom!

Načrtovala sva, da bo letošnja poročna sezona izjemna, saj sva že lansko poletje imela ogromno rezervacij za letošnjo sezono. Kazalo je res odlično, tako sva bila vesela. V mesecu marcu in aprilu sva bila dogovorjena tudi za veliko število predporočnih fotografiranj, s pari smo se dogovarjali tudi glede vseh podrobnosti za poročne dneve. To je bilo v začetku letošnjega leta, ko smo se koronavirusu še posmehovali ? In potem velik preobrat…
Niti v sanjah si nisva predstavljala, da se bo vse obrnilo na glavo. Ta teden teče že mesec dni od razglasitve epidemije v Sloveniji (1)

Preverita:

Koronavirus – kako bomo letos izpeljali poročno sezono?

Pari naju zadnje čase sprašujejo kakšna bo letošnja poročna sezona glede na Koronavirus – kaj pa če poroke letos sploh ne bodo možne? Začelo se vsekakor ni obetavno… Prvo letošnjo poroko sva fotografirala sicer že februarja, pravo poročno sezono pa bi morala začeti ta teden. Trenutno stanje je res precej bolj pestro, ampak vzponi in padci so del podjetništva. ?

Seveda ta trenutek sploh ne veva, kaj sploh lahko pričakujeva od letošnje poročne sezone. Zadnje dni se namreč posvečava najinim parom, usklajujemo proste termine z vsemi ponudniki, ki si jih je par želel za njun najlepši dan. Nekaj porok se je tako prestavilo na jesenske termine, nekaj porok pa v leto 2021.

Morava priznati, da sva res močno stiskala pesti, da vsaj poročnih datumov v maju in juniju ne bo potrebno prestaviti. ? Ampak nihče zares ne ve, kako se bo celotna situacija razvila ter kakšni bodo ukrepi v času majskih in junijskih porok. Res res res močno upava, da bodo že junijske poroke potekale tako kot bi morale! (2)

Karantena – najin vsakdanjik se je obrnil na glavo

Tudi najin vsakdanjik se je obrnil na glavo. Navadno bi v tem času poleg predporočnih fotografiranj potekala tudi druga fotografiranja: fotografiranje parov, družinic in nosečk. Nato bi obdelovala fotografije in se pripravljala na fotografiranje porok. ? Sedaj pa imava na voljo več časa in razmišljava, kako bi lahko izpopolnila najino poročno ponudbo za najine pare. Ta čas želiva čimbolj izkoristiti, zato sva dokončala tudi prenovo najine spletne strani, objavila nekaj galerij ter napisala nekaj novih blog prispevkov.

Poleg tega sva si vzela čas tudi za vse ostale stvari, ki sva si jih že dolgo želela urediti pa zanje nisva imela časa. Kaj pa vi počnete sedaj doma? ?

Močno pogrešava fotografiranje lepih trenutkov, obdelavo fotografij in sestankov s pari. Pogrešava spoznavati nove ljudi in se družiti z njimi v času fotografiranj. Še bolj pa pogrešava priprave na poročno sezono…
Res iskreno upava, da bo situacija z virusom čimprej za nami. ?

Ostanite zdravi in svoj čas čimbolj izkoristite!

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, Jan in Eva. 

 

Share: