fbpx
Loading

Novo leto 2020 ❤️ – najine misli ob novem začetku

Prvo jutro v letu 2020…

Novo leto 2020, ki oznanja novo desetletje, je tu. Za nama je izjemno leto, polno novih izkušenj, dogodivščin in predvsem poznanstev. V tem letu sva se najbolj posvečala nama ter seveda poročni fotografiji. Res je, v preteklem letu sva na prvo mesto bolj ali manj postavila najino lastno znamko Vajin najlepši dan, saj sva si neizmerno želiva napredovati, ustarjati in širiti ljubezen do fotografije. V najino delo sva vložila veliko truda, ljubezni in ves svoj čas, s tem počasi pridobivava na prepoznavnosti in stremiva k izpolnjevanju ciljev ter zadovoljstvu parov, mladoporečencev ter družin. Poročna fotografija ni nič drugega kot pisanje zgodbe. Zgodbe, ki te čez leta spomnijo na srečo v določenem obdobju. Ni lepšega kot na fotografijah videti lepe trenutke, iskrene nasmehe in pristna čustva. Naj bo takih ovekovečenih trenutkov v letu 2020 čim več, saj ni lepšega od tega, ko z veseljem pregleduješ spomine in se z nasmeškom na obrazu spomniš na čas, ki je zamrznjen na fotografiji! ?

Preverita:

Srečna sva za vso podporo, ki jo namenjate najinemu delu. Vesela sva za vse lepe besede in pohvale. In hvaležna sva za vse pare, ki so nama v preteklem letu izkazali zaupanje. 100x hvala! Glede na vse to veva, da sva na pravi poti. ❤️ Leto 2020 se je šele začelo, midva pa že komaj čakava na vse nove priložnosti in izzive ter na vsa fotografiranja, ki naju čakajo v tem letu! ✨ Novim zmagam naproti!

Obenem predstavljava tudi novo spletno stran, ki dopolnjuje najino ponudbo: nosečniško fotografiranje!

Želiva ti, da letos na prvo mesto postaviš sebe!

Z novim letom ne bo čisto nič drugače, saj je za uresničitev novih ciljev predvsem odvisno kako jim sami zvesto sledimo…   Želiva ti, da letos na prvo mesto postaviš sebe in za spremembo narediš nekaj, kar si že dolgo želiš in kamor že dolgo stremiš. Vzemi si čas, da dosežeš zastavljene cilje in si uresničiš vse skrite in tiste manj skrite želje ali pa naredi kakršokoli spremembo v življenju, ki ti bo prinesla veselje in srečo. Naj bo leto 2020 tisto posebno, prelomno, izjemno in naravnost čudovito leto, polno pozitivnih sprememb, ki jih boš naredil zase in za svojo dušo.  (1)

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, Jan in Eva. 

Share: