Loading

V delu neizmerno uživava...

Ustvarjanje najlepših zgodb in neprecenljivih spominov je delo, v katerem neizmerno uživava. Skupaj bomo prav zagotovo ustvarili vrhunske fotografije. Ujela bova namreč vse spontane trenutke in skrita čustva, ki se jih bosta z veseljem spominjala.

Z vama bova od ”jutra” do ”noči” in vama bova cel dan stala ob strani! Neopazno bova ovekovečila vajin dan in z vsemi močmi poskrbela, da bosta na fotografijah sijala!

Za vaju sva pripravila stran, kjer sva opisala vse o najini ponudbi: poročni fotograf

Poročni fotograf - cenik in paketi poročnega fotografiranja

Najin način življenja je doživeti nepozabno skupaj z vama. Oglejta si nove pakete fotografiranj, ki sva jih pripravila za vaju. Upava, da se vidimo tudi na vajini poroki!

Poročni paket

SILVER
 • do 8 ur fotografiranja
 • 2 fotografa
 • profesionalna obdelava fotografij
 • fotografije na ročno izdelanem lesenem USB ključku
 • zasebna spletna galerija
 • 30 fotografij dimenzije 10 x 15 cm
 • BREZPLAČNO predporočno fotografiranje

Poročni paket

BRONZE
 • do 4 ur fotografiranja
 • 2 fotografa
 • profesionalna obdelava fotografij
 • fotografije na ročno izdelanem lesenem USB ključku
 • zasebna spletna galerija
 • 5 fotografij dimenzije 10 x 15 cm

Ob prvi kavi

Po poslanem povpraševanju vama bova hitro odgovorila s ponudbo. Na prvem srečanju se bomo spoznali, vidva pa nama bosta zaupala vse vajine skrite želje. Tako vama bova najbolje ustregla in tudi uresničila vse želje. Vse izrečeno bomo napisali v pogodbo. Dogovorili se bomo tudi za lokacijo predporočnega fotografiranja.*

Vajin poročni dan!

Ko bo napočil dan poroke si bosta izrekla večno zvestobo. V objektiv bova ujela vsa skrita čustva, smeh, jok in nenazadnje tudi veselje! V čast nama je, da bova Vajina fotografa na poroki. Pred samo poroko bomo izvedli tudi predporočno fotografiranje.
vajin-najlepsi-dan-fotoknjiga

Obdelava fotografij in izdelava fotoknjige

Že naslednji dan po poroki bosta prejela nekaj fotografij. Vse obdelane fotografije lahko pričakujeta v treh tednih po poroki. Pri izdelavi fotoknjige fotografije izbereta vidva, midva le dodava katero, da je bolj razvidna zgodba vajinega nepozabnega dne. Fotoknjigo lahko pričakujeta v naslednjih treh tednih.

Prejem

Kmalu bosta prejela vse obdelane fotografije na ročno izdelanem lesenem USB ključku, natisnjene fotografije, fotografijo na platnu in seveda tudi fotoknjigo!* Ob tej priložnosti se vama bova še enkrat zahvalila za zaupanje in vama zaželela srečno skupno pot.

*Odvisno od naročenih izdelkov.

Naju sta prepričala! Kako začnemo? Kliknita na povezavo na desni strani in nama pošljita sporočilo. V roku 6 ur vama pošljeva ponudbo za fotografiranje poroke.

S pošiljanjem tega sporočila bomo prejeli vse podatke, ki ste jih vpisali. Uporabljeni bodo le za odgovor na vaše sporočilo. S klikom na ”Pošlji sporočilo” se s tem strinjate.

POROČNI FOTOGRAF

Zaželela sta si popolno poroko, vajin najlepši dan! Ker pa fotografija pove več kot tisoč besed, je izbira poročnega fotografa prav tako pomembna kot vse druge poročne storitve.

Sva Jan in Eva, s svojim delom in predanostjo poroki vaju bova zagotovo odpeljala v najin svet: poročna fotografija. Vajin najlepši dan bova ohranila v najboljšem možnem spominu. Le predstavljajta si, kako bo čez desetletja z užitkom gledati vajine poročne fotografije. Poročne fotografije bosta lahko s ponosom ter solznimi očesi z veseljem razkazovala vnukom!

PREDPOROČNO / ZAROČNO FOTOGRAFIRANJE 

Nudiva vama tudi predporočno oziroma zaročno fotografiranje. Tako fotografiranje omogoča, da se spoznamo pred vajino poroko, razvijemo pristen odnos in kemijo ter se lažje pripravimo na poročno fotografiranje.

Na poroki bosta tako sproščena ter brez skrbi, saj bo fotografiranje potekalo zelo podobno kot na predporočnem fotografiranju. Predporočno fotografiranje z veseljem izvedemo na katerikoli lokaciji v Sloveniji ali izven naše države, traja pa približno eno uro ali malce več. Fotografije običajno prejmeta že v naslednjih parih dneh. Poleg tega pa lahko čudovite fotografije uporabita tudi za vabila, dekoracijo ali preprosto za lep spomin – možnosti je neomejeno. 

LAHKO SE NAMA BOSTA PREPUSTILA 

Vajina poroka bo hitro tu in ko bo nastopil poročni dan, se nama bosta lahko povsem prepustila. Strmela bova k temu, da bosta ves čas čimbolj sproščena in ob tem pozabila, da je na vajini poroki sploh prisoten poročni fotograf.

Vedno poskušava biti čim bolj neopazna, pa čeprav vama bova sledila kot “dve senci”.  Bolj kot bosta na poroki sproščena, bolj pristne in spontane bodo poročne fotografije. Priporočava, da nama na spoznavnem sestanku ali pred poroko sporočita vajine želje ter nama zaupata, kaj vama je na poroki najbolj pomembno, da se lažje uskladimo. Če le lahko, upoštevava vse vajine želje – zadovoljstvo para nama pomeni največ.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE NA POROKI TRAJA PRIBLIŽNO ENO URO

Priporočava, da si v svoji časovnici zagotovita vsaj eno uro za portretno fotografiranje (poročna fotografija ženina in neveste). Vsekakor lahko izvedemo portretno fotografiranje na večih lokacijah in s tem razdelimo čas fotografiranja – tako bosta imela bolj raznolike poročne fotografije (na primer: del fotografiranja na lokaciji civilnega obreda, drug del fotografiranja pa na lokaciji cerkvenega obreda…).

Želiva vama prijetno raziskovanje najine spletne strani in sva vama z veseljem na voljo za vsa vajina vprašanja pri izbiri poročnega fotografa: kontakt

Če naju bosta želela tudi osebno spoznati, se lahko dogovorimo za srečanja. Z veseljem vaju bi rada spoznala. Tako vama lahko bolj podrobno predstaviva najino delo in ponudbo, pokaževa še nekoliko več fotografij, vidva nama lahko zaupata svoje želje in si ogledata tudi vzorčne fotoknjige.

Na voljo sva vama tudi za:

Vabljena tudi k branju najinih prispevkov:

Poročna fotografija Vajin najlepši dan, Jan in Eva