fbpx
Loading

NASTJA KRAMER in FILIP PESEK (Malinca), Piran

Nastja Kramer in Filip Pesek

Se sprašuješ kdo sta Filip Pesek in Nastja Kramer (Malinca) ter kaj smo počeli v čudovitem mestu Piran? Vabljena, da si ogledate tudi vse ostale fotografije iz najine galerije

Oba sta mlada in zelo uspešna podjetnika, ki se ukvarjata z marketingom ter prodajo. Sta ambiciozna, rada potujeta, skrbita za dva prikupna kužka, se rada smejita in skupaj kuhata v oddaji Vesela žlica. Skupnih pa imata še veeeeeeliko drugih stvari, pa veš katera je nama najbolj všeč? Ta, da sta se Nastja Kramer (Malinca) in Filip Pesek nekaj časa nazaj zaročila! Prav zato smo skupaj skočili v Piran, kjer smo si vzeli uro in pol časa za ustvarjanje teh prečudovitih fotografij, ki si jih lahko ogledaš v tej galeriji. (1)

Piran, mesto številnih znamenitosti

Sta recimo vedela, da je Piran mesto, ki je zraslo na podlagi soli? To je le ena izmed številnih znamenitosti, ki krasi mesto ljubezni, izjemnih presežkov in zgodb. Mesto Piran ponuja kar nekaj možnosti za raziskovanje in spoznavanje, zato smo le stežka izbrali vse lokacije za fotografiranje. (2) Odločili smo se, da naredimo kratek sprehod po mestu. Filip in Nastja sta se romantično sprehajala, midva pa sva vmes dokumentirala njuno pristno zgodbo (3). Nad njunimi fotografijami sva navdušena, le poglejte si spodnje fotografije in se prepričajta tudi vidva. Si želita podobnih fotografij? Hitro naju kontaktirajta – kontakt

Nastja Kramer in Filip Pesek
Nastja Kramer in Filip Pesek
Filip Pesek
Filip Pesek

Filip Pesek
Filip Pesek

https://vajinnajlepsidan.si/portfolio/filip-pesek-in-nastja-kramer-piran/

 

Ti poveva še nekaj malega o FIlipu Pesku in Nastji Kramer (Malinca), da ju še malo bolje spoznaš?

Filip Pesek je eden izmed solastnikov Vitalne vode in direktor podjetja FP RESEARCH d.o.o., lahko ga označimo tudi kot marketinškega navdušenca ter dobrega prodajalca.

Nastja Kramer pa je solastnica Malince. Malinca je spletna trgovina z zdravo prehrano in naravno kozmetiko ter je “polna shramba zdravja”. Nastjo morda bolje poznaš pod imenom Malinca Nastja. (4), (5)

Če se morda še vedno sprašuješ, kdo je Filip Pesek, odgovor morda najdeš v spodnjem videoposnetku.

Za konec pa si lahko ogledaš tudi napovednik kuharske oddaje Vesela Žlica! 

Category Pari

Date 30 septembra, 2019

NASTJA KRAMER in FILIP PESEK (Malinca), Piran