fbpx
Loading

Lana Krajnc in Tino, Koohna – Kamnik

Lana Krajnc in Tino Kovačič, Koohna – Kamnik

Kdo pa je Lana Krajnc? Lana je manekenka, igralka in študentka nutricionistike. Vsekakor lahko med njene večje uspehe štejemo to, da je bila prva spremljevalka miss Slovenije 2017 in osvojila tudi naziv Miss NOVA (1), (2), (3), posnela pa je že ogromno število videospotov, videli pa smo jo lahko tudi v najrazličnejših reklamnih kampanjah in fotografijah.  Tino Kovačič je model in izjemen igralec Tenisa. Vabljena, da si ogledate tudi vse ostale fotografije iz najine galerije!

Koohna – Kamnik

Z njima sva pripravila zgodbo – reportažo na temo kuhanje piškotov v studiu Koohna (4) v Kamniku. Prostor v poslovni coni nekdanje tovarne Stol v Kamniku je primeren za kuharske delavnice, kulinarična fotografiranja ter druge foto, video in skupinske aktivnosti. Si želita podobnih fotografij? Hitro naju kontaktirajta – kontakt

Lana Krajnc in Tino Kovačič

Lana Krajnc in Tino pravita, da sta se s fotografiranjem začela ukvarjati pravzaprav čisto po naključju. Se pa strinjata, da je bila povod za skupna fotografiranja v paru predvsem Lana, saj se je že preden sta postala par ukvarjala s poziranjem, nastopanjem pred kamero… Lana sicer pravi, da je v njej že od nekdaj tlela želja po fotografiranju v paru – ne nujno za ”couple photography”, ampak jo preprosto privlači stil fotografij, na katerih ni sama. Vedno je imela v mislih fashion fotografiranja, vendar pravi, da nikoli ni našla primernega “kandidata”. Ko pa sta se s Tinotom spoznala, ga je kar hitro vprašala ali se je pripravljen fotografirati. Seveda se je strinjal in tako se je pravzaprav začela njuna pot kot “couple models”.

“Predvsem sva vesela, da lahko kaj takega počneva skupaj in da sva širši javnosti všeč. Sama nevem ali bi lahko izpostavila eno stvar, ki mi pri najinem delu ni všeč, morda le to, da je potrebno vložiti veliko truda v to, da te ljudje na začetku sploh opazijo. Potrebno je veliko angažiranja in prilagajanja, sploh v primeru snemanja, ko je veliko odvisno od vremena in razpoložljivosti ekipe, lokacij… Trenutno se nama obeta snemanje še enega videospota, prav tako si želiva nastopiti v kakšni reklami oz. se pojaviti kot obraz kakšne blagovne znamke. Veva, da je ta posel precej težek, da morava sama veliko delati, da izstopiva iz povprečja in da bova na najini poti verjetno še velikokrat doživela zavrnitve. Vendar bova poskušala še naprej in verjameva, da se nama bo obrestovalo”, pravi Lana Krajnc.

Oglejta si tudi: Filip Pesek in Nastja Kramer

Kako sta sploh začela s fotografiranjem?

Pravita, da sta najprej začela s fotografiranja za lastno uporabo, portofolio in instagram. Čez čas pa so ju ljudje začeli opažati. V zadnjem letu sta tako dobila ponudbo za igranje v novi reklamni kampanji za I Feel sLOVEnia (5), kar je bil velik preskok v njuni “karieri”. Sledilo je tudi fotografiranje za fitnes center Unifit (6) v Mariboru, kar nekaj fotografiranj na fotografskih delavnicah in kar dvakrat  tudi igranje na tako imenovani zaigrani poroki. Njun trenutno zadnji projekt je bilo snemanje videospota za novo pesem Marka Vozlja, z naslovom: Preprosto pašeš mi. Oba sta se zares našla v nastopanju in poziranju pred kamero in zares uživata v tem. Z veseljem sta sodelovala z nama pri fotografiranju v studiu Koohna (7)

 

Category Pari

Date 23 septembra, 2019

Lana Krajnc in Tino, Koohna – Kamnik