fbpx
Loading

LEA MEDERAL – nosečniško fotografiranje, Nanos

Lea Mederal – zagotovo jo poznate!

Lea Mederal – zagotovo jo poznate, saj je svojo novinarsko pot začela na televiziji Pink SI (kasneje TV3). Katere oddaje je vodila Lea Mederal? Naj naštejeva samo nekaj oddaj, ki jih je vodila: U3P, Hajlajf in Vroče z Leo. Lea Mederal se je leta 2017 zaposlila na Gold TV. V preteklosti je vodila že veliko oddaj, zato ste jo zagotovo že kdaj opazili. V oddaji Potep z Leo z znanimi Slovenci in Slovenkami, ki jih gosti v oddaji, obiskuje slovenske hribe in gore. (1)

Potep z Leo – lepote Slovenije

Lea Mederal pravi, da se je njeno raziskovanje gora začelo že v otroštvu – z družino so namreč veliko hodili v hribe. Kljub temu, da takrat nad gorami le ni bila najbolj navdušena, je sedaj v njenem življenju popolnoma drugače! Dandanes si ne predstavlja vikenda, ki ga ne bi preživela v naravi. Čeprav je v vseh prej omenjenih oddajah uživala, si je želela ustvariti popolnoma lastno oddajo. Njen cilj je bil ustvariti oddajo, v kateri bi lahko združila ljubezen do gora, raziskovanja zanimivih izletniških točk in novinarstva. Iz točno teh razlogov je tako nastala popotniška vlogerska oddaja Potep z Leo. V tej oddaji Lea Mederal predstavlja zanimivite izletniške točke v družbi znanih Slovencev. Kako poteka oddaja? Največkrat lahko vidimo, kako obiščejo neko izletniško točko, predstavijo razgled, na koncu pa obiščejo tudi vrhunske gostilne. (2)

Lea Mederal – nosečniško fotografiranje na Nanosu

Tudi tokrat sva ustvarjala nekaj posebnega – šla sva na potep z Leo Mederal in usvtvarili smo naravnost čudovite fotografije – fotografiranje nosečnice seveda! Odločili smo se za fotografiranje na Nanosu. Poleg Snežnika je Nanos najbolj značilna gora na Notranjskem in ponuja odličen razgled ter predstavlja tudi odlično lokacijo za fotografiranje. ?

Oglejte si spodnjo galerijo fotografij, ki smo jih ustvarili na Nanosu! Si želita podobnih fotografij tudi vidva? Hitro naju kontaktirajta –  Pošljita nama sporočilo! Veseliva se vaju spoznati.

LEA MEDERAL INSTAGRAM

Category Pari

Date 12 julija, 2020

LEA MEDERAL – nosečniško fotografiranje, Nanos