fbpx
Loading

Style.Over.Net piše o nama! ❤️

Kako izbrati pravega fotografa za svoj poročni dan?

Vabiva vaju k branju prispevka o najinem delu!

Prispevek je na voljo tu: Kako izbrati pravega fotografa za svoj poročni dan?

Preberita tudi: najboljši poročni fotograf – prejela sva nagrado po izboru LOOKSLIKEFILM 2019! 

Poročni dan je eden izmed najpomembnejših trenutkov, ki jih par doživi v skupnem življenju. Trendi v poročni fotografiji se hitro spreminjajo in zato je pomembno, da si za vajin poročni dan izbereta poročnega fotografa, ki bo vajin trenutek ohranil v najlepšem možnem spominu

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, ki ga predstavljata Jan in Eva, sta nam zaupala kako se lotita poročnega fotografiranja. Za vse poročne fotografe se sicer sezona porok 2020 hitro približuje in z veseljem sta nam pokazala tudi njun izbor poročnih fotografij, ki sta jih za mladoporočence ustvarila v pretekli poročni sezoni 2019 – obenem pa je bila njuna fotografija ena izmed 186 nagrajenih (od 62.000 poslanih) fotografij po izboru LOOKSLIKEFILM 2019.

Poročni fotograf – zakaj je sploh pomemben na poroki?

Poročni fotograf je pomemben zato, ker bo zajel vajin celoten dan najlepših trenutkov. Zajel bo vajine spomine, s fotografijami bo pripovedoval zgodbo in ne le katerokoli zgodbo, povedal bo lepo zgodbo vajinega posebnega dne. To je dan, ki ga ne bosta nikoli pozabila. Poročne fotografije pa bodo predstavljale tudi zgodbo, ki jo lahko pokažeta prijateljem in družini, svojim otrokom in vnukom, poročne fotografije so nekaj, kar bosta imela in lahko za vedno hranita. So večen spomin na vajin najlepši dan!

Kdo sta Eva in Jan – Vajin najlepši dan?

Jan in Eva sta mlada fotografa, ki ju mnogi bolje poznajo pod imenom Vajin najlepši dan. Sta poročna fotografa, ki jima z lahkoto lahko zaupate svoj poročni dan. Pravita, da je poročna fotografija njuno poslanstvo, saj s pomočjo fotografij mladoporočencema zagotovita najboljši možen spomin na njun poročni dan. Za vaju bosta ustvarila namreč take fotografije, ki vaju bodo ob vsakem pogledu nanje spomnili na prav vse najbolj čustvene trenutke.

Jan se je s prvim raziskovanjem poročne fotografije spogledoval že pred petimi leti, zadnje tri poročne sezone pa najsrečnejše trenutke v življenju parov ustvarja skupaj z Evo. Pravita, da sta odličen tim tako v zasebnem kot poslovnem svetu in na dan poroke ves dan ob strani stojita parom. Ustvarjanje najlepših zgodb in neprecenljivih spominov je delo, v katerem neizmerno uživata. Najbolj jima je všeč fotografiranje porok prav zaradi vseh dogodivščin, ki jih skupaj doživita, spoznata veliko novih ljudi ter tako ustvarita najlepše spomine.

Kako poteka njuno delo – poročno fotografiranje?

Na poročnih fotografijah želita prvenstveno prikazati iskrena čustva in veselje med vsakim parom. To zagotovita tako, da sta na poročni dan skorajda neopazna, pri portretnem fotografiranju pa par ves čas usmerjata, da na fotografijah izgledata pristno ter več kot le odlično. Najboljše ter najbolj spontane fotografije seveda nastanejo takrat, ko se par sprosti ter pozabi na samo fotografiranje. Ravno zaradi tega priporočata tudi predporočno fotografiranje, ki pa je v njuni ponudbi poročnega fotografiranja že vključeno.

Preverita:

Kako izbrati pravega poročnega fotografa za svoj poročni dan?

Jan in Eva pravita, da je poročna fotografija pomemben element poročnega dne. Da pa par izbere pravega poročnega fotografa za svojo poroko, pa sta nam izdala nekaj nasvetov. V prvi vrsti je najbolj pomembno, da so paru všeč same fotografije fotografa ter seveda obdelava le-teh. Vsak poročni fotograf ima svoj stil fotografiranja in s tem tudi poseben ter kreativen stil obdelave fotografij. Priporočata torej, da si vsak par ogleda delo več poročnih fotografov. Le na ta način bosta lahko tako ugotovila, kakšnih fotografij si želita. Jan in Eva navajata tudi nekaj ostalih pomembnih kriterijev pri izbiri fotografa, in sicer: znanje in izkušnje fotografa, odnos fotografa ter kemija med parom in fotografom (kako se ujemata s poročnim fotografom je zelo pomembno), navsezadnje pa tudi ponudba in cena.

Če sta ravno v iskanju poročnega fotografa vama torej predlagamo, da sledita tem nasvetom. V kolikor pa si želita tudi vidva svojo poroko ohraniti v najlepšem spominu, sta Jan in Eva, ki ustvarjata pod imenom Vajin najlepši dan zagotovo pravi naslov tudi za vaju. Njuno delo pa si lahko pogledata tudi na spletni strani vajinnajlepsidan.si, kjer sta objavila kar nekaj galerij s porok pretekle sezone.

 

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, Jan in Eva. 

Share: